Monkey Shoulder
Ginger Monkey
• 50 мл Monkey Shoulder
• 120 мл Імбирний Лимонад
Змішати всі інгредієнти у склянці хайбол 350 мл, заповненій льодом, перемішати, вичавити твіст апельсина. Також можна
використовувати Smoky Monkey.
Прикраса: Твіст апельсину
Monkey Shoulder
Lazy Old Fashioned
• 60 мл Monkey Shoulder
• 7.5 мл сироп з тростинного цукру
• 2 краплі Біттер Ангостура
Змішати всі інгредієнти у склянці хайбол 350 мл,
заповненій льодом, перемішати, вичавити твіст
апельсина.
Прикраса: Коктейльна вишня + цедра апельсина.
Monkey Shoulder
Boulevardier No3
• 45 мл Monkey Shoulder
• 30 мл мл Вермут Россо
• 30 мл Campari
Змішати всі інгредієнти в склянці для змішування з льодом 15 разів, відфільтрувати в олд фешн з льодом.
Прикраса: Апельсинова цедра
Monkey Shoulder
Smoky Monkey
Penicillin
• 60 мл Monkey Shoulder
• 20 мл лимонний сік
• 20 мл медово-імбірний сироп
• 15 мл Smoky Monkey
Збити Monkey Shoulder та інші інгредієнти в шейкері 15 разів,
процідити в низьку склянку з льодом, долити ще Smoky Monkey.
Прикраса: Лимонний клин або імбирний цукат.
Hendrick's Gin
And Tonic
• 60 мл Hendrick’s Gin
• 120 мл Tonic Water
Додати всі інгредієнти у склянку хайбол
з льодом.
Прикраса: Скибочки огірка 3 шт.
Hendrick’s Gin
Gimlet
• 60 мл Hendrick’s Gin
• 20 мл сік лайма
• 15 мл цукровий сироп
Змішати всі інгредієнти в шейкері, перелити в келих.
Прикраса: Лайм.
Hendrick’s Gin
French 75
• 30 мл Hendrick’s Gin
• 20 мл сік лимону
• 20 мл цукровий сироп
• 70 млсухе ігристе
Збити в шейкері інгредієнти, крім ігристого,
відфільтрувати в келих, долити вино.
Прикраса: Цедра лимону або огірок.
Hendrick’s Orbium
Martini
• 60 мл Hendrick’s Orbium
• 20 мл Dry Vermouth (French Style)
Змішати в келиху, відфільтрувати.
Прикраса: Оливка або кільце огірка.
Reyka
Bloddy Mary
• 50 мл Reyka
• 100 мл сік томатний
• 5 мл соус Ворчестер
• 2 мл соус Табаско
• 10 мл сік лимону
Змішайте всі інградієнти методом Stir.
Прикраса: Селера + краста з солі
Tullamore D.E.W
& Lemonade
• 50 мл Tullamore D.E.W. Original
• 150 мл Тонік
У склянку хайбол, наповнену льодом, влити віскі, тонік, перемішати 5 разів та
гарнірувати.
Прикраса: Клин апельсину.
Tullamore D.E.W
Irish Coffee
• 40 мл Tullamore D.E.W.
• 10 мл сироп тростиновий
• 80 мл Фільтр кава
• 40 мл вершки 30%
Всі компоненти напою послідовно влити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Мускатний горіх.
Tullamore D.E.W. Honey
& Tonic
• 50 мл Tullamore D.E.W. Honey
• 150 мл тонік
У склянку хайбол, наповнену льодом, влити віскі, тонік, перемішати 5 разів та гарнірувати.
Прикраса: Клин свіжого лимону.
Tullamore D.E.W.
Honey Bee's Knees
• 60 мл Tullamore D.E.W. Honey
• 30 мл сік лимону
У келих, наповнений льодом, налити всі інградієнти, перемішати 5 разів та гарнірувати.
Прикраса: Цедра свіжого лимону.
Grant's Cola
• 50 мл Grant`s
• 150 мл Кола
Налийте Grant’s у хайбол з льодом, додайте колу і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.
Grant's 12 & soda
• 50 мл Grant’s 12
• 100 мл Содова
Налийте Grant’s 12 у хайбол з льодом, додайте содової і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.
Grant’s Summer
Orange & Lemonade
• 50 мл Grant’s Summer Orange
• 150 мл Лимонад
Налийте Grant’s Summer Orange у хайбол з льодом, додайте лимонад і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.
Grant’s Summer Orange & Soda
• 30 мл Grant’s Summer Orange
• 100 мл Содова
Налийте Grant’s Summer Orange у хайбол з льодом, додайте содову і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.
Grant’s Summer
Sprits
• 30 мл Grant’s Summer Orange
• 100 мл Ігристе вино
• 30 мл Cодова
Змішайте всі інгредієнти в бокалі подачі з льодом
Прикраса: Сезонні ягоди.
Grant’s Tropical
Lemonade
• 50 мл Grant’s Tropical Fiesta
• 100 мл Лимонад
Налийте Grant’s Tropical Fiesta у хайбол з льодом, додайте лимонад і перемішайте.
Прикраса: Слайси ананаса.
Milagro Paloma
• 45 мл Milagro Silver
• 15 мл сік лайму
• 100 мл грейпфрутова содова
Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Скибочка грейпфрута.
Milagro Batanga
• 45 мл Milagro Silver
• 15 мл сік лайму
• 150 мл Кола
Всі компоненти напою потрібно влити в келих, в
якому його будуть подавати.
Прикраса: Клин лайму
Milagro Margarita
• 40 мл Milagro Silver
• 20 мл сік лаймeу
• 20 мл Cointreau
Змішайте всі інгредієнти методом shake.
Прикраса: Обробити верхню частину келиха за
допомогою солі та додати скибочку лайма.
Sailor Jerry
Cherry Сola
• 60 мл Sailor Jerry
• 120 мл Кола
Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Коктейльна вишня.
Sailor Jerry
Dark & Stormy
• 60 мл Sailor Jerry
• 120 мл Ginger Ale
Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Лайм.
Drambuie
Iced Espresso
• 50 мл Drambuie
• 50 мл кава міцна
• 50 мл молоко
Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.
Jim Beam Double Oak Fashioned
• Jim Beam Double Oak 60 мл
• 2 кубика цукру
• Angostura Aromatic Bitters 4 деша
Метод: stir
Jim Beam Black Sour
• Jim Beam Black Bourbon 30 мл
• Фреш лимона 30 мл
• Цукровий сироп 15 мл
• Білки 15 мл
Метод: shake
Прикраса: твіст цедри апельсина
Jim Beam Highball
• Jim Beam White 30 мл
• Содова 120 мл
• Цукровий сироп 10 мл
• гілочка м’яти, долька лайма
Метод: вижати сік з дольки лайма, додати Jim Beam,
сироп і лід, залити содовою, розмішати.
Прикраса: лайм і м’ята
Apple Splash
• Jim Beam Apple 50 мл
• Тонік 150 мл
Прикраса: слайс яблука
Peach Palmer
• 50 мл Jim Beam Peach
• 60 мл лимонаду
• 60 мл холодного чаю
Налийте все поверх льоду у хайбол склянку.
Прикрасьте часточкою лимона.
Kentucky Storm
• Jim Beam Honey 40 мл
• Ginger Beer 120 мл
• Сік половинки лайма
Метод: build.
Прикраса: дольки лайма.
Jim Beam Orleans
• Jim Beam Rye 80 мл
• Цукровий сироп 20 мл
• Angostura bitters 2 дэша
• Абсент 1 ч.л.
Метод: stir, strain.
Прикраса: твіст лайма.
Heated and Peated
• 50 мл віскі Laphroaig
• 15 мл імбирний сироп
• 15 мл агавовий сироп
• 30 мл лимонного соку
• 2 краплі гострого біттера
Гарнір: Чилі перець
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер, додайте лід і збовтайте на протязі 20 секунд. Процідіть у склянку з льодом, додайте Чилі перець на гарнір.
Smoky French Mrtini
• 25 мл віскі Laphroaig
• 25 мл лікер Chambord
• 50 мл ананасовий сік
Гарнір: Слайс лимона
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер та збовтайте з льодом протягом 20 секунд. Процідіть у склянку.
Smoke and Spice
• 50 мл віскі Laphroaig
• 15 мл лимонного соку
• 20 мл агавовий сироп
• 1 перець Халапеньо
• Гарнір: Краста з солі
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер і збовтайте на протязі 20 секунд. Процідіть у склянку з льодом.
Toki Old Fashioned
• 60 мл віскі TOKI
• 10 мл цукрового сиропу
• 3 краплі біттера Angostura
Гарнір: цедра апельсина.
Приготування: Додайте віскі Toki, сироп та біттер у склянку для змішування з льодом, та перемішайте 30 секунд.
Whiskey Smash
• 60 мл Віскі TOKI
• 20 мл лимонного соку
• 20 мл цукрового сиропу
• 8 листів свіжої мʼяти
• 3 краплі біттер Angostura
Гарнір: Свіжа мʼята.
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер. Потім додайте лід і збовтайте на
протязі 20 секунд. Процідіть у склянку з льодом та додайте мʼяту на гарнір
Toki Ginger Highball
• 50 мл віскі TOKI
• 150 мл Лимонад Ginger Ale
Гарнір: Цедра апельсина.
Приготування: Додайте віскі Toki, лід та лимонад у склянку та розмішайте ложкою. Додайте цедру апельсина.
Toki Whiskey Sour
• 60 мл віскі Toki
• 30 мл лимонного соку
• 20 мл цукрового сиропу
• 15 мл яєчного білка (або замінник)
• 2 краплі біттер Ангостура
Гарнір: Свіжа м’ята.
Приготування: Додайте віскі, лимонний сік, сироп, біттер і яєчний білок у шейкер і збовтайте без додавання льоду. Потім додайте лід і знову збовтайте. Процідіть у коктейльну склянку з льодом, та додайте лист мʼяти.
ROKU Iced Tea
• 40 мл Джин ROKU
• 15 мл лимонного соку
• 10 мл персикового сиропу
• 120 мл холодного зеленого чаю
• 8 листів свіжої мʼяти
• 2 краплі біттер Angostura
Гарнір: Свіжа мʼята та персик.
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер. Потім
додайте лід і збовтайте на протязі 20 секунд. Процідіть у
склянку з льодом та додайте мʼяту та персик на гарнір.
ROKU Raspberry Lemonade
• 50 мл Джин ROKU
• 150 мл Raspberry Lemonade
• 10 мл лимонного соку
Гарнір: Свіжа малина
Приготування: Додайте джин Roku, лід, сік та лимонад у
склянку та розмішайте ложкою. Додайте свіжу малину.
ROKU Negroni
• 40 мл Джин ROKU
• 20 мл Лікер Umeshu
• 20 мл Campari
Гарнір: Слайс апельсина.
Приготування: Додайте джин Roku, сливовий лікер та Campari у склянку для змішування з льодом, та перемішайте 30 секунд. Переливаємо в склянку та додаємо апельсин.
ROKU Sonic
• 50 мл Джин ROKU
• 75 мл Cодова вода
• 75 мл Тонік
Гарнір: Малинова пастила.
Приготування: Додайте джин Roku, лід, тонік та содову
у склянку та розмішайте ложкою. Додайте пастилу.
