Skip links

Колекція коктейлів (рецепти)

Monkey Shoulder
Ginger Monkey

• 50 мл Monkey Shoulder
• 120 мл Імбирний Лимонад

Змішати всі інгредієнти у склянці хайбол 350 мл, заповненій льодом, перемішати, вичавити твіст апельсина. Також можна
використовувати Smoky Monkey.
Прикраса: Твіст апельсину

Monkey Shoulder
Lazy Old Fashioned

• 60 мл Monkey Shoulder
• 7.5 мл сироп з тростинного цукру
• 2 краплі Біттер Ангостура

Змішати всі інгредієнти у склянці хайбол 350 мл,
заповненій льодом, перемішати, вичавити твіст
апельсина.
Прикраса: Коктейльна вишня + цедра апельсина.

Monkey Shoulder
Boulevardier No3

• 45 мл Monkey Shoulder
• 30 мл мл Вермут Россо
• 30 мл Campari

Змішати всі інгредієнти в склянці для змішування з льодом 15 разів, відфільтрувати в олд фешн з льодом.
Прикраса: Апельсинова цедра

Monkey Shoulder
Smoky Monkey Penicillin

• 60 мл Monkey Shoulder
• 20 мл лимонний сік
• 20 мл медово-імбірний сироп
• 15 мл Smoky Monkey

Збити Monkey Shoulder та інші інгредієнти в шейкері 15 разів,
процідити в низьку склянку з льодом, долити ще Smoky Monkey.
Прикраса: Лимонний клин або імбирний цукат.

Hendrick's Gin
And Tonic

• 60 мл Hendrick’s Gin
• 120 мл Tonic Water

Додати всі інгредієнти у склянку хайбол
з льодом.
Прикраса: Скибочки огірка 3 шт.

Hendrick’s Gin
Gimlet

• 60 мл Hendrick’s Gin
• 20 мл сік лайма
• 15 мл цукровий сироп

Змішати всі інгредієнти в шейкері, перелити в келих.
Прикраса: Лайм.

Hendrick’s Gin
French 75

• 30 мл Hendrick’s Gin
• 20 мл сік лимону
• 20 мл цукровий сироп
• 70 млсухе ігристе

Збити в шейкері інгредієнти, крім ігристого,
відфільтрувати в келих, долити вино.
Прикраса: Цедра лимону або огірок.

Hendrick’s Orbium
Martini

• 60 мл Hendrick’s Orbium
• 20 мл Dry Vermouth (French Style)

Змішати в келиху, відфільтрувати.
Прикраса: Оливка або кільце огірка.

Reyka
Bloddy Mary

• 50 мл Reyka
• 100 мл сік томатний
• 5 мл соус Ворчестер
• 2 мл соус Табаско
• 10 мл сік лимону

Змішайте всі інградієнти методом Stir.
Прикраса: Селера + краста з солі

Tullamore D.E.W
& Lemonade

• 50 мл Tullamore D.E.W. Original
• 150 мл Тонік

У склянку хайбол, наповнену льодом, влити віскі, тонік, перемішати 5 разів та
гарнірувати.
Прикраса: Клин апельсину.

Tullamore D.E.W
Irish Coffee

• 40 мл Tullamore D.E.W.
• 10 мл сироп тростиновий
• 80 мл Фільтр кава
• 40 мл вершки 30%

Всі компоненти напою послідовно влити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Мускатний горіх.

Tullamore D.E.W. Honey
& Tonic

• 50 мл Tullamore D.E.W. Honey
• 150 мл тонік

У склянку хайбол, наповнену льодом, влити віскі, тонік, перемішати 5 разів та гарнірувати.
Прикраса: Клин свіжого лимону.

Tullamore D.E.W.
Honey Bee's Knees

• 60 мл Tullamore D.E.W. Honey
• 30 мл сік лимону

У келих, наповнений льодом, налити всі інградієнти, перемішати 5 разів та гарнірувати.
Прикраса: Цедра свіжого лимону.

Grant's Cola

• 50 мл Grant`s
• 150 мл Кола

Налийте Grant’s у хайбол з льодом, додайте колу і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.

Grant's 12 & soda

• 50 мл Grant’s 12
• 100 мл Содова

Налийте Grant’s 12 у хайбол з льодом, додайте содової і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.

Grant’s Summer
Orange & Lemonade

• 50 мл Grant’s Summer Orange
• 150 мл Лимонад

Налийте Grant’s Summer Orange у хайбол з льодом, додайте лимонад і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.

Grant’s Summer Orange & Soda

• 30 мл Grant’s Summer Orange
• 100 мл Содова

Налийте Grant’s Summer Orange у хайбол з льодом, додайте содову і перемішайте.
Прикраса: Скибочка свіжого апельсина.

Grant’s Summer
Sprits

• 30 мл Grant’s Summer Orange
• 100 мл Ігристе вино
• 30 мл Cодова

Змішайте всі інгредієнти в бокалі подачі з льодом
Прикраса: Сезонні ягоди.

Grant’s Tropical
Lemonade

• 50 мл Grant’s Tropical Fiesta
• 100 мл Лимонад

Налийте Grant’s Tropical Fiesta у хайбол з льодом, додайте лимонад і перемішайте.
Прикраса: Слайси ананаса.

Milagro Paloma

• 45 мл Milagro Silver
• 15 мл сік лайму
• 100 мл грейпфрутова содова

Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Скибочка грейпфрута.

Milagro Batanga

• 45 мл Milagro Silver
• 15 мл сік лайму
• 150 мл Кола

Всі компоненти напою потрібно влити в келих, в
якому його будуть подавати.
Прикраса: Клин лайму

Milagro Margarita

• 40 мл Milagro Silver
• 20 мл сік лаймeу
• 20 мл Cointreau

Змішайте всі інгредієнти методом shake.
Прикраса: Обробити верхню частину келиха за
допомогою солі та додати скибочку лайма.

Sailor Jerry
Cherry Сola

• 60 мл Sailor Jerry
• 120 мл Кола

Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Коктейльна вишня.

Sailor Jerry
Dark & Stormy

• 60 мл Sailor Jerry
• 120 мл Ginger Ale

Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.
Прикраса: Лайм.

Drambuie
Iced Espresso

• 50 мл Drambuie
• 50 мл кава міцна
• 50 мл молоко

Всі компоненти напою потрібно налити в келих, в якому його будуть подавати.

Jim Beam Double Oak Fashioned

• Jim Beam Double Oak 60 мл
• 2 кубика цукру
• Angostura Aromatic Bitters 4 деша

Метод: stir

Jim Beam Black Sour

• Jim Beam Black Bourbon 30 мл
• Фреш лимона 30 мл
• Цукровий сироп 15 мл
• Білки 15 мл

Метод: shake
Прикраса: твіст цедри апельсина

Jim Beam Highball

• Jim Beam White 30 мл
• Содова 120 мл
• Цукровий сироп 10 мл
• гілочка м’яти, долька лайма

Метод: вижати сік з дольки лайма, додати Jim Beam,
сироп і лід, залити содовою, розмішати.
Прикраса: лайм і м’ята

Apple Splash

• Jim Beam Apple 50 мл
• Тонік 150 мл

Прикраса: слайс яблука

Peach Palmer

• 50 мл Jim Beam Peach
• 60 мл лимонаду
• 60 мл холодного чаю

Налийте все поверх льоду у хайбол склянку.
Прикрасьте часточкою лимона.

Kentucky Storm

• Jim Beam Honey 40 мл
• Ginger Beer 120 мл
• Сік половинки лайма

Метод: build.
Прикраса: дольки лайма.

Jim Beam Orleans

• Jim Beam Rye 80 мл
• Цукровий сироп 20 мл
• Angostura bitters 2 дэша
• Абсент 1 ч.л.

Метод: stir, strain.
Прикраса: твіст лайма.

Heated and Peated

• 50 мл віскі Laphroaig
• 15 мл імбирний сироп
• 15 мл агавовий сироп
• 30 мл лимонного соку
• 2 краплі гострого біттера

Гарнір: Чилі перець
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер, додайте лід і збовтайте на протязі 20 секунд. Процідіть у склянку з льодом, додайте Чилі перець на гарнір.

Smoky French Mrtini

• 25 мл віскі Laphroaig
• 25 мл лікер Chambord
• 50 мл ананасовий сік

Гарнір: Слайс лимона
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер та збовтайте з льодом протягом 20 секунд. Процідіть у склянку.

Smoke and Spice

• 50 мл віскі Laphroaig
• 15 мл лимонного соку
• 20 мл агавовий сироп
• 1 перець Халапеньо
• Гарнір: Краста з солі

Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер і збовтайте на протязі 20 секунд. Процідіть у склянку з льодом.

Toki Old Fashioned

• 60 мл віскі TOKI
• 10 мл цукрового сиропу
• 3 краплі біттера Angostura

Гарнір: цедра апельсина.
Приготування: Додайте віскі Toki, сироп та біттер у склянку для змішування з льодом, та перемішайте 30 секунд.

Whiskey Smash

• 60 мл Віскі TOKI
• 20 мл лимонного соку
• 20 мл цукрового сиропу
• 8 листів свіжої мʼяти
• 3 краплі біттер Angostura

Гарнір: Свіжа мʼята.
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер. Потім додайте лід і збовтайте на
протязі 20 секунд. Процідіть у склянку з льодом та додайте мʼяту на гарнір

Toki Ginger Highball

• 50 мл віскі TOKI
• 150 мл Лимонад Ginger Ale

Гарнір: Цедра апельсина.
Приготування: Додайте віскі Toki, лід та лимонад у склянку та розмішайте ложкою. Додайте цедру апельсина.

Toki Whiskey Sour

• 60 мл віскі Toki
• 30 мл лимонного соку
• 20 мл цукрового сиропу
• 15 мл яєчного білка (або замінник)
• 2 краплі біттер Ангостура

Гарнір: Свіжа м’ята.
Приготування: Додайте віскі, лимонний сік, сироп, біттер і яєчний білок у шейкер і збовтайте без додавання льоду. Потім додайте лід і знову збовтайте. Процідіть у коктейльну склянку з льодом, та додайте лист мʼяти.

ROKU Iced Tea

• 40 мл Джин ROKU
• 15 мл лимонного соку
• 10 мл персикового сиропу
• 120 мл холодного зеленого чаю
• 8 листів свіжої мʼяти
• 2 краплі біттер Angostura

Гарнір: Свіжа мʼята та персик.
Приготування: Додайте всі інгредієнти у шейкер. Потім
додайте лід і збовтайте на протязі 20 секунд. Процідіть у
склянку з льодом та додайте мʼяту та персик на гарнір.

ROKU Raspberry Lemonade

• 50 мл Джин ROKU
• 150 мл Raspberry Lemonade
• 10 мл лимонного соку

Гарнір: Свіжа малина
Приготування: Додайте джин Roku, лід, сік та лимонад у
склянку та розмішайте ложкою. Додайте свіжу малину.

ROKU Negroni

• 40 мл Джин ROKU
• 20 мл Лікер Umeshu
• 20 мл Campari

Гарнір: Слайс апельсина.
Приготування: Додайте джин Roku, сливовий лікер та Campari у склянку для змішування з льодом, та перемішайте 30 секунд. Переливаємо в склянку та додаємо апельсин.

ROKU Sonic

• 50 мл Джин ROKU
• 75 мл Cодова вода
• 75 мл Тонік

Гарнір: Малинова пастила.
Приготування: Додайте джин Roku, лід, тонік та содову
у склянку та розмішайте ложкою. Додайте пастилу.

🍪 Цей сайт використовує файли cookie.